Tiếp sức nông sản Việt, Duy Anh đưa thanh long, dưa hấu vào bánh tráng, bún, phở…
Posted by:
Vy Le
- 17/11/2022
Tại làng nghề bánh tráng Củ Chi, TP.HCM, một bạn trẻ là Lê Duy Toàn, giám đốc công ty TNHH XNK thực phẩm Duy Anh, trong những ngày qua đã nghiên cứu, tìm tòi và cho ra đời nhiều sản phẩm mới, có nguyên liệu chính từ dưa hấu, thanh long, là: phở, bún, bánh tráng, miến đậu… như một cách tiếp sức cho nông sản Việt và làm mới sản pẩm của mình.
Each brainchild is born in accordance with the provisions of the Law. It has been 14 years, a period of time that is not too long nor too short with many memorable events, many difficulties, hardship along with joys and pride.
Recently, Duy Anh Foods with a group of more than 30 enterprises participated in promoting , introducing Vietnam outstanding export products at the Sial Paris 2024 International Food Industry Fair within the framework of the 60th anniversary of the world's largest culinary ( F&B) event under the chairmanship of the Ministry of Industry and Trade and Vietnam Trade Promotion Agency.
On October 8th, Cu Chi District held a summary of 5 years of implementing the Campaign " Vietnamese people prioritize using Vietnamese goods" for the period 2019-2024. This is a project to welcome the success of the 12th Congress of the Vietnam Fatherland Front of the City , term 2024-2029.